У Луцьку на Старому ринку демонтуватимуть кіоски
Волинь

У Луцьку на Старому ринку демонтуватимуть кіоски

25 листопада 2019, 13:20
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку відбулась друга зустріч з ініціативною групою підприємців з приводу перенесення Центрального (Старого) ринку.

Про це у Фейсбуку повідомив радник мера Ігор Поліщук.

Нагадуємо, що минулого засідання підприємцям були запропоновані пільгові умови переїзду на Новий ринок (який в межах Луцька є єдиним ринком, що відповідає вимогам ДБН тв іншим вимогам) із безкоштовним та пільговим періодом розміщення, додатковими транспортними рішеннями та іншими умовами, що відображені у меморандумі.

Прийняли рішення управлінню розвитку підприємництва та реклами створити реєстр осіб, які підпишуть зобов'язання щодо добровільного переїзду на нове місце. Можливість підписати таке зобов'язання та внести себе в реєстр буде до 29.11.2019 року. Зобов'язання про добровільний переїзд передбачає демонтаж тимчасової споруди, що належить підприємцю до 15.12.2019 року.

"Щодо тих підприємців, які не погодяться підписати зобов'язання про добровільний переїзд, після 29.11.2019 року буде вирішуватися питання щодо демонтажу тимчасових споруд у визначеному законом порядку", - йднться у повідомленні.

"Міська рада в цьому питанні зробила все можливе для якомога комфортного та безболісного переїзду на нове місце. Сподіваємось і на розуміння підприємців щодо необхідності наведення порядку на території ринку, створення на цьому місці адекватної парку та Старому місту ділянки зі скверами, благоустроєм, цікавими атракціями, збереженням можливості здійснення належним чином оформленої торгівлі продуктовою групою товарів та сувенірами, території яка слугуватиме доповненням до історичної частини міста та буде цікавою й корисною як лучанам так гостям нашого Луцька", - написав Ігор Поліщук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися