Посадовець ОДА вимагав хабар за дозвіл труїти людей шкідливими викидами
Волинь

Посадовець ОДА вимагав хабар за дозвіл труїти людей шкідливими викидами

10 грудня 2019, 14:40
0
0
Сподобалось?
0

10 грудня, в Луцьку правоохоронці під час одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 1,5 тис грн затримали посадовця управління екології та природних ресурсів Волинської облдержадміністрації. 

Напередодні вони також задокументували факт одержання чиновником першої частини неправомірної вигоди – 5 тисяч гривень, - передає ВолиньPost.

Стало відоме ім'я затриманого. Це - головний спеціаліст управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА Юрій Козлов

Він вимагав та отримав хабар від суб’єкта господарської діяльності за сприяння у вирішенні питання щодо надання дозволу на викиди шкідливих речовин в атмосферу. 

Вирішують питання щодо затримання правопорушника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 386 Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція статті, передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися