У Луцьку – «марш проти олігархів»
Волинь

У Луцьку – «марш проти олігархів»

11 грудня 2019, 13:22
1
0
Сподобалось?
0

У Луцьку вінницькі активісти влаштували акцію проти олігархату. 

Мирне дійство відбувається сьогодні, 11 грудня, на Театральному майдані, - інформує ІА ВолиньPost

Учасники акції свої дії називають "маршем проти олігархів". Перша така акція відбулася у Вінниці, друга була в Одесі, третя - у Луцьку. 

З Вінниці для участі в акції у Луцьку приїхали 8 людей. Активіст Максим, який відмовився називати прізвище, каже, що на меті мають привернути увагу громадськості до тих подій, які відбуваються в країні, та на олігархів, що наживаються на людях. 

Громадське об’єднання «Вартові Держави», представники якого взяли участь у акції протесту, презентувало лучанам прийнятий організацією раніше «Маніфест справедливості». У ньому зауважують, що ніхто не може узурпувати владу та привласнювати собі національне надбання. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • за гроші хабарник 1й
    за гроші хабарник 1й

    Організована злочинна група яку вже четвертий рік в ЛВПУ очолює романюк в.в. К* вчиняє все більше і більше злочинів і думає що все це зійде з рук, як зазвичай. Зараз важливо привернути максимальну увагу. Надія на резонанс і розголос. Громадськість і центральна влада повинні вникнути в ситуацію. Всі події будуть перекладені і відправлені міжнародним правозахисним організаціям і в міждержавні інстанції ... за КК України в училищі засудженні вже два директори , один з засуджених на даний час в команді К * подіпьників Детальніше див. на сайті Батов Г Ф : у Волинських новинах * Що думають Луцькі педагоги про реформи в освіті .* відомий лідер до ставленик Пустовіта Показати IP 8 Грудня 2019 08:12відповісти +1-0 18 педагогічних працівників нагороджені нагрудним знаком «Відмінник освіти України»: Раша засуджений за ст. 183 КК україни * Протидія корупції .* товаріщ-зек - Батов Г.Ф., Касянчук М.В., Овсянніков В.М., Жарікова І.В., Кошинська М.І., Андріюк О.Г., Моклиця В.Й., Свирида М.А., Пилипюк В.П., Гущик В.А., Ситник С.А., Сохацька Т.В., Леснік Н.М., Максимчук С.П., Ничипорук М.Я., Бондзюк А.Х., Мазур С.П., Максимчук О.І. --------------------------------------- Хочеться відмітити в Луцькому ВПУ дуже якісний склад працівнинів ! Очолює список вімічений Знаком якості від ОіН ...* засуджений за ст. 183 КК України - БАТОВ ГЕННАДІЙ ФЕДОРОВИЧ ! ! !

    11 грудня 2019, 19:39
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися