Відомо, хто напав з ножем на поліцейських у Луцьку
Волинь

Відомо, хто напав з ножем на поліцейських у Луцьку

21 грудня 2019, 22:32
0
0
Сподобалось?
0

20 грудня у Луцьку близько 20:00 на проспекті Президента Грушевського біля бару "Савана" між молодиками на підпитку та працівниками нацполіції виник конфлікт, який завершився різаниною.

Кілька молодих хлопців та двоє дівчат влаштували вечірку у квартирі, вживали алкоголь, можливо, й психотропні речовини, - пише "Під прицілом".

Молодики з дівчатами вирішили піти в магазин за водою, а по дорозі до нього зустріли неповнолітнього хлопця, якого юрбою почали бити.

Саме в цей момент і вийшли на перекур працівники поліції, які святкували в позаробочий час колишнє професійне свято. Поліцейські заступилися за хлопця, який згодом втік, а між ними та агресивною компанією виникла жорстока бійка.

Один з нападників взяв у руки бруківку і кинув в голову представнику судової охорони та вибив потерпілому 3 зуби. Іншому поліцейському вдарили ножем у ногу, ще одному - у пах.

Нападник Артур Ф. є сином місцевих валютників Завокзального ринку, що підтвердили "Під прицілом" їхні знайомі. Свого часу вони були жертвою пограбування - з машини подружжя поцупили понад 40 тисяч доларів США і поліція оголошувала у місті план "Перехват". Нині зловмисник знаходиться в ІТТ, чекаючи обрання міри запобіжного заходу.

Життю поліцейських на щастя нічого не загрожує.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися