На Волині чоловік впав з даху церкви
Волинь

На Волині чоловік впав з даху церкви

24 грудня 2019, 17:19
1
0
Сподобалось?
0

23 грудня трапився нещасний випадок на будівництві нового храму в селі Раків Ліс, що на Камінь-Каширщині. Один з робітників впав з даху церкви й отримав серйозні травми. У важкому стані його забрали медики. З неофіційних джерел стало відомо, що чоловікові більше сорока років, він з Рівненщини, де жив при одному з монастирів.

Нову церкву у Раковому Лісі почали зводити прихожани УПЦ МП після того, як більшість прихожан діючого храму Благовіщення Пресвятої Богородиці у лютому цього року зі своїм настоятелем перейшла до Православної церкви України. Прихильники УПЦ на чолі зі ще одним священником, який служив у селі, нині звершують богослужіння у наметі, що поставили неподалік. А новий храм почали будувати без дозвільних документів на земельній ділянці, призначеній під житловий будинок. Він був зведений фактично за півроку від фундаменту до куполів.

Олеся ВЕРЕСКОВЕЦЬ

Передрук заборонений


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Яка різниця
    Яка різниця

    Ви вже, бля 17 раз виправляєте цю статтю...якщо би і помер чоловік. Хіба можна так злорадстаувати на такому?! ...всі ж кому цікаве це( розуміють хто це розповсюджує. P.S. тупий і убогий народ в нас(

    25 грудня 2019, 01:44
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися