Волинянин продавав порно за участі своєї колишньої
Волинь

Волинянин продавав порно за участі своєї колишньої

26 грудня 2019, 13:21
0
0
Сподобалось?
0

Жителька Ковельщини знялася у порнографічному відео.

Працівники поліції вилучили смартфони з порнографічним відео за участю мешканки Ковельського району, - передає Район.Ковель.

На початку вересня 2019 року мешканець Ковельщини за допомогою мобільного телефону зняв відеоролик порнографічного характеру за участю своєї знайомої, який у грудні через мережу Інтернет розповсюдив двом її односельцям, причому різної статі. Дізнавшись про такий негідний вчинок колишнього кавалера, нещасна жінка звернулася із заявою до правоохоронних органів.

Слідчий підрозділ Ковельського відділу поліції відкрив кримінальне провадження № 12019030110002286 за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 301 КК України (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією порнографічних предметів та засобів їх виготовлення і розповсюдження.

Поліцейські пішли до односельчан потерпілої, які змушені були добровільно видати свої смартфони з порнографічним відео.

Ухвалою Ковельського міськрайонного суду на вилучене майно, як речові докази у кримінальному провадженні, накладено арешт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися