Волинські рятувальники отримали 5 нових авто
Волинь

Волинські рятувальники отримали 5 нових авто

27 грудня 2019, 13:18
0
0
Сподобалось?
0

Чотири нові пожежні автоцистерни, спеціальну аварійно-рятувальну машину, сучасний захисний одяг та обладнання отримали підрозділи пожежно-рятувальної служби Волині напередодні новорічно-різдвяних свят.

Передача відбулася управлінні ДСНС України у Волинській області 27 грудня, - передає ІА Волинські новини.

Так, пожежні автоцистерни передані двом підрозділам ДСНС у Луцьку, а саме – 1-ій та 25-ій Державним пожежно-рятувальним частинам. Також новенькі автоцистерни отримали 4-та ДПРЧ Ковеля та 5-та ДПРЧ Нововолинська. Окрім того, до 19-ї ДПРЧ Ковеля буде спрямована спеціальна аварійна-рятувальна машина легкого типу САРМ-Л.

Відзначимо, що спеціальна аварійно-рятувальна частина на базі FORDRANGER призначена для забезпечення дій рятувальників під час проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків ДТП, заходів щодо пошуку постраждалих та надання їм домедичної допомоги.

Новенькі пожежні автомобілі, вартість одного з яких становить від 4 до 5 мільйонів гривень, рятувальникам передавав начальник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, який наголосив, що завдяки цим автомобілям матеріально-технічна база підрозділів значно оновилася.

«За останні чотири роки ми отримали 16 автомобілів, а саме п’ятитонних автоцистерн. Вони повністю укомплектовані сучасним обладнанням. На цей момент ми повністю укомплектували новими автомобілями Луцьк – 4 автомобілі, Ковель – 3 автомобілі, Нововолинськ – 2 автомобілі. Зараз ми оновлюємо автомобільний парк Любешева, Ратна, Каменя-Каширського, Маневичів. Раніше оновили в Любомлі, Шацьку та Горохові», – зазначив Володимир Грушовінчук.

Також він відзначив, що нові автомобілі значно кращі від старих, зокрема місткість цистерни складає 5 тонн, а це в два рази більше, тож тепер пожежу можна ліквідувати одним автомобілем без стороннього вододжерела.

Потому відбулася передача ключів від червоних красунь, відтак рятувальники вирушили на них до своїх пожежно-рятувальних підрозділів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися