Лучали завезли на Схід подарунки для військових
Волинь

Лучали завезли на Схід подарунки для військових

4 січня 2020, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Волинські волонтери доставили на схід три тонни вантажу. Серед пакунків – 270 кілограмів олів’є, домашня випічка, консервація, вареники та засоби особистої гігієни.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

З Луцька на схід волиняни виїхали 2-го січня, готували олів’є та вареники 1 січня, по місцях перебування військових розвезли все 3 січня.

До збору багажу долучилися лучани з різних мікрорайонів міста та підприємці, - розповідає голова громадської організації «Розвиток мікрорайонів міста» Наталія Грушка.


«Приємно, що так багато людей відгукнулися до нашої ініціативи. Коли ми ліпили вареники та нарізали олів’є, то це було так на піднесенні: ми співали, жартували, веселилися, з нами були діти, всі були щасливі. Адже ми знали, що частинку своєї любові і тепла передаємо наших захисникам на передову, які боронять Україну від агресора.

Першими отримали смаколики, а це салат олів’є, вареники, закрутки, домашні пиріжки, печиво, олію, сало та багато іншого - бійці батальйонів «Світязь», ДУКу та дитячого сиротинцю. Їдучи нашим маршрутом - не минали жодного блокпосту», - наголошує Наталія Грушка.

Та додає, що бійці дуже раділи такій зустрічі й говорили, що зараз волонтери рідко приїжджають.

«Вони дякували і казали, що це для них важливо, бо так відчувають підтримку, а це додає позитиву і впевненості, що їх не забувають. З того, що я побачила, то харчами забезпечені погано. До речі, зустріли дорогою нашого земляка горохівчанина Андрія Мельничука зі «Світязя», він передавав усім вітання. Я отримала безліч позитиву і в якості сувеніру на згадку – нам підписали прапори, які нагадуватимуть про наших мужніх захисників», - розповіла волонтерка.

Зі слів водія Ростислава Сніжка відвідали військових неподалік населених пунктів Покровське, Бахмут, Авдіївка та інших.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися