Волинянин 48 днів у комі: необхідна фінансова допомога
Волинь

Волинянин 48 днів у комі: необхідна фінансова допомога

9 січня 2020, 17:17
0
0
Сподобалось?
0

56-річний Віктор Оселедець з 22-го листопада знаходиться в комі в реанімаційному відділені, йому поставили діагноз набряк головного мозку. Сім’я бореться за життя нововолинця і просить небайдужих людей про допомогу.

Віктора забрала швидка з роботи без свідомості, він був підключений до кисневого апарату, сам дихати не міг. У чоловіка діагностували двосторонню пневмонію легень, лікарям довелось пробили трахею, щоб йому було легше дихати. На МРТ встановили набряк головного мозку, - передає Буг.

Віктор знаходиться у реанімаційному відділенні Нововолинської міської лікарні. На даний час він вже сам дихає, але досі в комі.

Чоловіку необхідне дороговартісне медикаментозне лікування, у рідних таких коштів немає, тому донька чоловіка звертається по допомогу до небайдужих.

“На лікування пішли всі заощадження, довелося влізли в кредити. Витратили вже більше 100 тисяч гривень. Живемо з чоловіком в орендованій квартирі з двома маленькими дітками. Звертаємось до людей з проханням про допомогу. Будемо дуже вдячні будь-якій сумі”, – говорить донька Ірина.

Реквізити для допомоги: Приватбанк: 5168 7422 3066 6137 донька Томчук Ірина Вікторівна


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися