Поліція розшукує волинянина, який порізав ножем товариша
Волинь

Поліція розшукує волинянина, який порізав ножем товариша

10 січня 2020, 20:01
0
0
Сподобалось?
0

йЧоловікові, який підозрюється у вчиненні важких тілесних ушкоджень в селі Зоря Володимир-Волинського району, переховується від правоохоронців. Суд ухвалив дозвіл на його арешт.

Про це пише "Буг".

Чоловік у розшуку з 11-го листопада, але його місцезнаходження досі невідоме.

”Є (ред.) наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний, перебуваючи на волі, буде переховуватись від органів досудового розслідування та суду, оскільки на даний час останній оголошений у розшук і місцезнаходження його не відоме, може незаконно впливати на потерпілих та свідків у кримінальному провадженні, продовжуватиме вчиняти інші кримінальні правопорушення, а тому менш суворі запобіжні заходи ніж тримання під вартою є недостатніми для запобігання вищевказаним ризикам“, – йдеться в ухвалі.

Нагадаємо, 29-го вересня 2019-го року, близько 21-ї години, в селі Зоря Володимир-Волинського району, уродженець села Пальче Ківерцівського району, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, під час конфлікту із товаришем по чарці, умисно наніс йому один удар ножем в ділянку живота.

Внаслідок цього потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення передньої черевної стінки з пошкодженням тонкого кишківника, які відповідно до висновку судово-медичної експертизи відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8-ми років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися