На Волині розшукали джип, який вкрали у експоліцейського
Волинь

На Волині розшукали джип, який вкрали у експоліцейського

13 січня 2020, 13:18
0
0
Сподобалось?
0

Автівку, яку викрали 11 січня у Володимирі-Волинському у власника ювелірних магазинів, поліцейські розшукали того ж ранку.

Про це повідомили у пресслужбі волинської поліції, - передає ІА Волинські новини.

Авто знайшли у селі Верба Володимир-Волинського району.

Як повідомлялося, вранці 11 січня житель Володимира-Волинського, який є власником ювелірних магазинів у Шацьку та Горохові, виїхав на джипі з подвір’я і залишив його заведеним на дорозі, а сам пішов замикати гараж. У салоні знаходились ювелірні вироби, орієнтовна вартість яких – 3 мільйони гривень. Скориставшись моментом, невідома особа сіла за кермо і на шаленій швидкості рушила з місця.

За фактами незаконного заволодіння транспортним засобом і скоєння крадіжки слідчі Володимир-Волинського відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 289 та ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення їх до відповідальності. Найсуворіше покарання, передбачене цими статтями - позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися