Лучанин, який збив 12-річну дитину, оскаржує вирок
Волинь

Лучанин, який збив 12-річну дитину, оскаржує вирок

14 січня 2020, 15:54
0
0
Сподобалось?
0

Лучанин, який на службовому авто у 2016 році збив школяра, днями подав апеляцію на рішення суду.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

Нагадаємо, 9 листопада на вулиці Огієнка в Луцьку трапилась ДТП з потерпілими. Автомобіль «ВАЗ-210430» під керуванням 20-річного лучанина скоїв наїзд на 12-річного школяра. Дитину госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. Поліцейські відкрили кримінальне провадження. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, перелом правої гомілки і правого стегна, госпіталізований до реанімаційного відділення дитячої лікарні. Відзначимо, що на момент скоєння ДТП за кермом перебував водій Віталій Онопрійчук, який віз керівницю об’єднаного управління Тамару Козачук. Протягом трьох років батьки дитини добивалися справедливого покарання для винуватців ДТП у суді. Тож, у грудні 2019 року Луцький міськрайонний суд визнав водія Віталія Онопрійчука винним та призначив йому покарання у виді 1 року 6 місяців обмеження волі.

Станом на сьогодні водій службового авто пенсійного фонду Віталій Онопрійчук, якому суд призначив покарання у виді 1 року 6 місяців обмеження волі, подав апеляцію і буде оскаржувати вищезазначений вирок у суді.

До речі, у Головному управлінні пенсійного фонду відмовляються платити грошову компенсацію за лікування школяра. У відповіді на запит від ІА Волинські Новини йдеться про те, що використання коштів Пенсійного фонду України носить виключно цільовий характер, тому використання цих коштів на цілі, не передбачені Законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» – заборонено.



«При цьому повідомляємо, що у провадженні Луцького міськрайонного суду Волинської області перебуває справа №161/13791/17. В межах кримінального провадження до Луцького об’єднаного управління пенсійного фонду Волинської області було подано заяву про відшкодування шкоди, завданої вчиненням злочину, передбаченим статтею 286 КУ. Але вироком суду цей позов залишено без розгляду», - йдеться у відповіді на інформаційний запит.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися