На Волині зловили двох браконьєрів, як вбили косуль
Волинь

На Волині зловили двох браконьєрів, як вбили косуль

15 січня 2020, 11:16
1
0
Сподобалось?
0

В урочищі Калдуби Ковельського затримали браконьєрів.

Орендар мисливських угідь зловив двох молодиків-браконьєрів, а третьому вдалося утекти, - передає Район.Ковель.

Близько 22 години 25 грудня 2019 року директор ковельського МПП «Вероніка» Віктор Кавас, його підлеглі Петро Савенко та Петро Кавас проводили рейд в мисливських угіддях, які перебувають в оренді цього підприємства, і зафіксували факт браконьєрства.

За словами Віктор Каваса, в районі урочища Калдуби Ковельського лісництва вони виявили автомобіль марки «Nissan» з державним номером АС 7518 СМ, у багажнику якого побачили туші косулі та бобра. У салоні були двоє осіб, третій – Олександр Федорук з карабіном пішов на поля стріляти косуль. Помітивши рейдову бригаду, він почав втікати та загубив мобільний телефон.

Поліція передала матеріали справи до Державної екологічної інспекції у Волинській області для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • І що саме смішно в цьому,що зловив тих хлопців самий більший браконьєр в ковельському районі,які сотнями кілограмів продавав на Київ тушонкі і в якого за одну ніч в багажнику лежало по сто зайців,і той що вбивав лідськіх коней ,перепутавши з лосем,одним словом ...бандит...

    18 січня 2020, 14:56
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися