Судили волинянина, який побив патрульного
Волинь

Судили волинянина, який побив патрульного

16 січня 2020, 15:22
0
0
Сподобалось?
0

Суд визнав винним 58-річного волинянина, який завдав тілесних ушкоджень патрульному та кричав: “Ти останній день в поліції”.

Про це повідомляє патрульна поліція України.

Нагадаємо, 12 травня 2018 року близько 12-ї години у Ковелі на вулиці Брестській екіпаж патрульних виявив транспортний засіб Mitsubishi, водій якого припаркувався ближче, ніж за 10 метрів до пішохідного переходу. Тому інспектор управління патрульної поліції у Рівненській області поінформував чоловіка, що винесе відповідну постанову.

Однак під час спілкування порушник почав грубо висловлюватись на патрульного, вийшов з автомобіля та вдарив його по голові.

На вимогу припинити чинити опір чоловік не реагував, тож був затриманий за допомогою спецзасобу. Коли опинився в кайданках на землі, продовжував лаятись, ображати честь і гідність патрульних, та погрожував “останнім днем роботи в поліції” .

За фактом нанесення тілесного ушкодження поліцейський викликав слідчо-оперативну групу.

Суд визнав винним 58-річного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) КК України та призначив йому покарання у виді 2 років позбавлення волі та 1 року випробувального терміну.

Також на громадянина наклали стягнення у розмірі 5000 тисяч гривень моральної шкоди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися