На Волині винуватці ДТП, у якому постраждала 6-річна дитина, побили поліцейських
Волинь

На Волині винуватці ДТП, у якому постраждала 6-річна дитина, побили поліцейських

20 січня 2020, 12:37
0
0
Сподобалось?
0

У ніч на 20 січня група жителів села Кортеліси Ратнівського району побила чотирьох працівників поліції під час виконання ними службових обов’язків. 

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Сьогодні, 20 січня, співробітники сектору реагування патрульної поліції Ратнівського відділу поліції з’ясовували обставини автопригоди, що трапилася о 2 годині ночі в селі Кортеліси. Невстановлений транспортний засіб зіткнувся із зустрічним автомобілем «Audi-100», водій втік із місця ДТП.

Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримав 6-річний пасажир «Audi-100». Його доставили до Ратнівської центральної райлікарні.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Ратнівського відділу виявили на одному із дворів 42-річного жителя цього ж села фрагменти автомобіля ймовірно причетного до скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Однак, господар обійстя та ще троє осіб, перебуваючи в стані алкогольного  сп’яніння, вчинили опір працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків та побили правоохоронців.

Поліцейські встановлюють особи всіх правопорушників, причетних до скоєння цього злочину. Трьох з них, 42-річного, 45-річного та 35-річного місцевих жителів доставили до відділу поліції.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися