У місті на Волині відкрили оновлене відділення трансплантології
Волинь

У місті на Волині відкрили оновлене відділення трансплантології

20 січня 2020, 18:00
0
0
Сподобалось?
0

Після капітального ремонту 20 січня у Ковельській центральній лікарні відкрили Центр ендоурології та відділення трансплантації. 

Про це повідомили у Ковельській міськраді.

Роботи профінансовали з міського бюджету, а також використані власні кошти МТМО.

Тут повністю оновили палати, процедурні, кабінети медичного персоналу, коридор і ресепшн. Раніше хворі перебували у чотиримісних палатах, зараз їх зробили тримісними. З’явилась сучасна післяопераційна, а також палата для пацієнтів після трансплантації, яку обладнали окремою душовою.

Головний лікар Олег Самчук розповів, що в лікарні ще залишилось відремонтувати травматологічне відділення, операційний блок, сходинки та ліфти, потому будуть працювати і над утепленням приміщень.

Він проанонсував, що найближчим часом у будівлі пологового будинку буде презентовано ще один поверх дитячої поліклініки.

В оновлених Центрі ендоурології та відділенні трансплантації облаштовано сім палат для пацієнтів, 15 ліжок – для стаціонарного лікування, 10 – із денним перебуванням.

У коридорі – світлини людей, яким ковельські медики зробили пересадку нирок. Поки їх три, у майбутньому, сподіваються, фотогалерея стане значно більшою.

Завідувач Центру ендоурології Роман Валецький не приховує своєї радості від зробленого.

«Ми створили прекрасні умови для комфортного перебування пацієнтів у стаціонарі, і це сприятиме їх швидшому одужанню. Також персонал має можливість працювати в приміщенні європейського рівня. Це стало можливим завдяки нашому головному лікареві Олегові Самчуку та постійній увазі керівництва міста до нашого лікувального закладу. Велика подяка їм від усього колективу», –сказав він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися