Не хотів віддавати дітей соцслужбі: деталі смертельного падіння чоловіка з 8-поверху в Луцьку
Волинь

Не хотів віддавати дітей соцслужбі: деталі смертельного падіння чоловіка з 8-поверху в Луцьку

21 січня 2020, 13:24
0
0
Сподобалось?
0

Чоловік, який випав з вікна 8 поверху в Луцьку, чинив опір поліції та не хотів віддавати дітей представникам соцслужб, які приїхали їх забрати. Втікаючи, він вибіг на сходову клітку і випав з вікна.

Про це передає ІА Волинські новини.

Подія трапилась близько 12 години на бульварі Дружби народів, 3. Зі слів сусідів, чоловіка звали Віталій М., йому було 32 роки, він сам виховував двох доньок. Вони стверджують, що чоловік міг бути причетний до торгівлі наркотиків, сім’я була неблагополучною.

Сусіди кажуть, що 20 січня до їх квартири прибули працівники соцслужб, аби забрати дітей, яких виховували в неналежних умовах. Чоловік почав чинити опір поліції, зчинив бійку. Потім почав втікати, вибіг на сходову клітку 8 поверху, звідки випав з вікна.

Зі слів медиків, чоловік отримав травми, не сумісні з життям.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили причетність лучанина до вчинення ряду магазинних крадіжок, - повідомляє пресслужба поліція Волині.

Йому оголосили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт із матеріалами кримінального провадження було скеровано до суду. Однак, підозрюваний ігнорував судові рішення та переховувався. За ухвалою Луцького міського суду його оголосили в розшук.

Поліцейські встановили місце перебування правопорушника та затримали його. Під час конвоювання до суду зловмисник вирвався та вистрибнув із вікна сходової клітки між шостим та сьомим поверхами багатоповерхівки.

Відомо також, що лучанина раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. 



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися