На Волині молодь навчатимуть співпрацювати з нардепами
Волинь

На Волині молодь навчатимуть співпрацювати з нардепами

22 січня 2020, 14:25
0
0
Сподобалось?
0

Громадська організація «Волинська правнича школа» розпочинає реалізацію проєкту «Доступно про парламентаризм».

Головна мета – підвищення рівня мотивації молоді (виборців) до участі у вирішенні соціально-економічних проблем громад, різних соціальних груп та держави зокрема, через залучення до співпраці з народними депутатами.

Проєкт «Доступно про парламентаризм» реалізується громадською організацією «Волинська правнича школа» в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

Чому це важливо?

Молодь становить 1/3 населення України, а це – 14 мільйонів. Однак, активність у суспільному житті проявляють не більше  6 % з них.

Кому буде цікаво взяти участь у заходах проєкту?

Молоді, яка має намір підвищити свій рівень знань щодо роботи Верховної Ради України, народних депутатів, загалом функціонування системи українського парламентаризму, прагне до якісних суспільних змін і планує у подальшому використати набуті знання для професійного становлення.

Що передбачає проєкт?

Проєкт передбачає системне навчання групи молоді віком 18-25 років, що включає тренінги, ознайомчий тур до Прилісненської.

Відбір учасників тренінгу здійснюється на конкурсній основі і триває до 9 лютого 2020 року (детальніше можна дізнатися за посиланням). За результатами конкурсу для участі у тренінгах буде сформована група з 20 осіб.

У ході реалізації проєкту також заплановано проведення соціологічного опитування «Парламент очима молоді: бачення та очікування».

Також в рамках проєкту через участь в інтерактивних заходах «Живі бібліотеки» широке коло молодих людей отримає можливість ближче познайомитися з діяльністю парламентарів та командами їхніх помічників.

За анонсами та інформацією про наші заходи слідкуйте на нашій офіційній сторінці у Фейсбуку та офіційному сайті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися