Посадовців Луцького хлібокомбінату судитимуть за розтрату 56 мільйонів
Волинь

Посадовців Луцького хлібокомбінату судитимуть за розтрату 56 мільйонів

22 січня 2020, 15:06
0
0
Сподобалось?
0

У Вищому антикорупційному суді відбулось підготовче судове засідання у справі про обвинувачення службових осіб ДП "Луцьке КХП №2" у розтраті майна ПАТ "Аграрний Фонд", а саме 26 тон зерна на загальну суму 56 млн гривень. 

Про це повідомляє прес-служба САП.

На засіданні колегії судді розглянули та відмовили в задоволені клопотань сторони захисту про повернення обвинувального акту, а також зняття арешту з майна.

За результатами засідання, судді ВАКС призначили вказану справу до розгляду по суті. Засідання запланували на 31 січня 2020 року.

За версією слідства з лютого 2014 року по червень 2014 року директор та начальник елеватора ДП "Луцький КХП №2", зловживаючи своїм службовим становищем, здійснили розтрату зерна державного ПАТ "Аграрний фонд" в кількості 26 тис. тон (що перебувало на зберіганні підприємства) чим спричинили ПАТ "Аграрний фонд"збитки на суму більше ніж 56 млн гривень. НАБУ затримало директора КХП 19 грудня 2017 року.

Колишнім працівникам державного підприємства інкриміновано ч. 5 ст. 191 КК України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися