Повідомили, коли на Волинь привезуть тіло 22-річного бійця, який загинув від кулі снайпера
Волинь

Повідомили, коли на Волинь привезуть тіло 22-річного бійця, який загинув від кулі снайпера

23 січня 2020, 15:17
0
0
Сподобалось?
0

На Волині відбудеться прощання із загиблим внаслідок ворожого снайперського обстрілу у зоні ООС на Донеччині бійця 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ Миколою Сорочуком.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

Відправа за загиблим воїном відбудеться у Маріуполі. Опісля тіло військового повезуть в останній путь до рідної домівки. Орієнтовно жалобний кортеж прибуде на Волинь 24 січня близько о 17 або 18 годині.

Полеглому під Маріуполем
уродженцю села Лище Луцького району Миколі Сорочуку було всього 22 роки. Він загинув 22 січня 2020 року, в День Соборності України, від кулі ворожого снайпера.

«Колянчик я пам'ятаю всі прожиті моменти разом з тобою, ми багато через що пройшли разом. Колись нас було троє Ростік, ти і я, ми поховали з тобою Ростіка, тепер я буду ховати тебе. Пробач мене, брате... Пробач всіх нас за те, що ми тебе не вберегли», - написав у соцмережі друг та побратим загиблого Василь Оганесян.

«Прикро, що знову загинув наш побратим... Нехай Бог прийме його душу, і нехай його жертва не буде марною... Слава Герою!» - пише Вадим Костинюк.

Нагадаємо
, у селі Лище Луцького району 23 січня у пам'ять про загиблого бійця Миколи Сорочука провели жалобну лінійку. Хлопець через рік після закінчення школи пішов добровольцем на війну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися