У Маріуполі попрощались із загиблим 22-річним волинянином
Волинь

У Маріуполі попрощались із загиблим 22-річним волинянином

23 січня 2020, 17:41
0
0
Сподобалось?
0

Заупокійна молитва, а також прощання побратимів із загиблим від кулі снайпера 22-річним волинянином Миколою Сорочуком відбулося сьогодні, 23 січня, у місті Маріуполь Донецької області.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

Так, під час церемонії прощання були присутні військові капелани, бойові побратими, а також кохана дівчина Миколи.



Після панахиди автомобіль гуманітарного проєкту Збройних Сил України «Евакуація 200» повіз тіло військовослужбовця в останню путь – на рідну Волинь.

Відправа за загиблим воїном відбулася у Маріуполі о 16:00. Опісля тіло військового повезли в останній путь до рідної домівки. Орієнтовно жалобний кортеж прибуде на Волинь завтра, 24 січня, близько 8:00 години.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що прощання із загиблим внаслідок ворожого снайперського обстрілу у зоні ООС на Донеччині бійцем 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ Миколою Сорочуком відбудеться спочатку у Маріуполі, а тоді вже на рідній Волині.

Полеглому під Маріуполем уродженцю села Лище Луцького району Миколі Сорочуку було всього 22 роки. Він загинув 22 січня 2020 року, в День Соборності України, від кулі ворожого снайпера. Також 23 січня у селі Лище Луцького району у пам'ять про загиблого бійця Миколи Сорочука провели жалобну лінійку. Хлопець через рік після закінчення школи пішов добровольцем на війну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися