У Луцьку відновлять транспортне сполучення між мікрорайонами ЛПЗ та Вересневе
Волинь

У Луцьку відновлять транспортне сполучення між мікрорайонами ЛПЗ та Вересневе

23 січня 2020, 20:16
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку створюють новий маршрут, щоб відновити транспортне сполучення між мікрорайонами ЛПЗ та Вересневе.

Про це повідомляє ІА ВолиньPost.

Депутат Луцькради Микола Яручик розповів, що з проблемою неналежного транспортного сполучення до нього звернулися мешканці мікрорайону ЛПЗ. Разом із ними він 23 січня розмовляв із начальником транспортного управління мерії Володимиром Степановим. Чиновник пообіцяв, що проблему вирішать найближчими днями – 29 січня.

Володимир Степанов розповів, що йдеться про анонсовану об’єднану із двох маршрутку, яка буде замість автобусів 9 і 9а. Новий маршрут матиме назву «Райлікарня – Вересневе» й до мікрорайону ЛПЗ рухатиметься за маршрутом колишньої «дев’ятки», а далі – за маршрутом колишнього автобуса 9а. Зокрема, таким шляхом: райлікарня – вулиця Теремнівська – Рівненська – проспект Відродження – Молоді – соборності – Перемоги – вулиця Винниченка – Богдана Хмельницького – Гнідавська – Станіславського – ЛПЗ. А з ЛПЗ – Окружна – Мамсурова – КХП – Полонківська – Корольова – Новодворської – Ранкова і повертається назад.

Із 29 січня за маршрутом «Райлікарня – Вересневе» запустять перших 6 автобусів.

24 січня підприємець, який є власником цих автобусів, розпочне облаштовувати їх валідаторами. Ще через 3-4 дні після 29 січня на маршрут запустять ще 6 автобусів.

За словами Степанова, наразі є перевізник, який готовий обслуговувати маршрут, він має намір розпочинати роботу. Утім, це ще має погодити виконавчий комітет Луцькради.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися