Волинські патрульні відвідали у лікарні дівчинку, яку батьки залишили саму на холоді
Волинь

Волинські патрульні відвідали у лікарні дівчинку, яку батьки залишили саму на холоді

26 січня 2020, 15:21
0
0
Сподобалось?
0

Волинські патрульні відвідали у лікарні дівчинку, яку батьки "забули" на холоді на кілька годин.

Про це йдеться на сторінці патрульних у Фейсбуку.

Нагадаємо, 22 січня, увечері луцькі патрульні приїхали на виклик про те, що люди знайшли сусідську дитину, яка кілька годин перебувала на вулиці без нагляду. Історія маленької Насті наступного дня облетіла всю країну.

У дівчинки діагностували правосторонню пневмонію. Минулого року - у вересні, дівчинка вже лікувалася у медзакладі від запалення легень. І тепер на цьому самому місці пішло загострення. Мама тоді категорично відмовилася дообстежувати дитину.
26 січня інспектори Андрій і Тарас, які власне і приїжджали на виклик, вирішили провідати дитину в інфекційній лікарні. Дівчинці привезли іграшки, одяг, печиво, книжки, світловідбивні браслети, якими малеча особливо полюбляє гратися.

"Ми одразу зрозуміли, що ситуація в цій сім’ї критична і дитину необхідно забирати, тому негайно викликали медиків та наполягли на шпиталізації, – пригадує один з патрульних. – Батьків знайшли протягом години, об’їхавши прилеглі території. Сусід, з яким ті розпивали алкогольні напої, вказав, де вони можуть перебувати. Ми приїхали на заправку, а мати з батьком спокійно п’ють каву. Про дитину, яку лишили кілька годин тому саму на вулиці, вони просто… забули".
Медики розповіли, що наразі стан дівчинки стабілізувався, адже перші дні вона була збуджена, не відходила від дверей і все кликала маму. До лікарні і мати, і батько навідувались, але їх до дитини не пустили, адже ті мають раніше з’явитись в службу у справах дітей: тут уже вирішують подальшу долю Насті. Поки ж за нею доглядає медперсонал лікарні.

Також патрульні кажуть, що дуже багато лучан і інших пацієнтів допомагають дитині та забезпечують усім необхідним. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися