Волинян закликають долучитися до привітань сина загиблого Героя з Волині
Волинь

Волинян закликають долучитися до привітань сина загиблого Героя з Волині

27 січня 2020, 18:34
0
0
Сподобалось?
0

27 січня Владик Якобчук святкує свій 10-й День народження. Він – син головного сержант-командира відділення у 80-тій окремій десантно-штурмовій бригаді, молодшого сержанта Володимира Якобчука з позивним “Буря 27”, котрий дістав смертельне поранення у бою з терористами в районі м. Щастя Луганської області 17 червня 2014 року. Разом з ним тоді схилили голови 8 побратимів. Хлопці відправились в складі трьох БТРів на допомогу батальйону «Айдар», який поїхав на прохання Надії Савченко витягнути її з оточення і самі потрапили у подвійну ворожу засідку…

Дружина Якобчук Антоніна Володимирівна розповідає, що Володимир був прекрасним чоловіком, Людиною з великої літери, вірив у справедливість. Для нього слово “честь” мало неабияке значення, оскільки ще з 2010 року служив у миротворчих військах ООН у різних гарячих точках світу. Чоловік хотів мати сина, а йому Бог подарував аж двох, тому завжди цим пишався та хотів виховати їх сильними і мужніми чоловіками.

Наш іменник активний хлопчик, який любить малювання та футбол. Мріє стати футболістом або військовим – як тато, котрий залишився для дитини прикладом.

За словами Антоніни, її син – юний шанувальник футболу, постійно добирається з села у Нововолинськ на секцію, стаючи безстрашним воротарем команди. Владик має багато друзів у футбольній команді, в школі, товаришує з сусідами, ділиться з ними всіма іграшками.

Довелось побувати і у столиці та завітати у гості до головного футбольного «храму» країни – у штаб-квартиру Федерації футболу України, де хлопчик зі щирим захопленням роздивлявся трофеї національних збірних, познайомився з вітчизняними легендами гри №1 та навіть взяв участь у спортивних конкурсах від ФФУ!

Владислав активно займається у футбольній секції і уже має певні досягнення. Його двічі відзначили званням "Кращого воротаря", а також він має безліч медалей за зайняті командою перші місця.

Попри те, що хлопець багато часу займається спортом, вдома є шведська стінка, на якій він займається, качає прес, а ще встигає вчити меншого братика Артема спортивним вправам. Також разом із братом замітають, складають іграшки.

Влад розповідає про те, що дякуючи волонтерам відпочивав у Карпатах. А також здійснилась його мрія і він з мамою побували влітку в Болгарії, відпочити, поніжитись на гарячому пісочку та покупатись на хвилях теплого моря!

Хлопчик гарно ставиться до природи. Каже, що вдома в нього є собачка Джек та два хом’ячка, за якими він доглядає.

Владик дуже любить свою маму – Антоніну. Розповідає, що вона хороша, піклується про нього й братика Артема та намагається приділяти їм увесь свій час!

Серед своїх мрій хлопчик найбільшою вважає припинення війни. А Україну називає своїм домом, якому бажає благополуччя та процвітання.

Родина Якобчуків не проти спілкування та привітань до Дня народження (адресу за необхідності можуть надати волонтери).

Зробити сюрприз Владу може кожен, привітавши його з Днем народження на свій розсуд . Контактний номер: 0509734484 та 0989481450.

Ріст: 145 см; Розмір взуття: 36.

Повну версію статті про загиблого Героя "На дев’ятий день після поховання бійця з Волині прийшов лист від його убивць" читайте ТУТ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися