Луцький ІТ-кластер співпрацюватиме з ЛНТУ
Волинь

Луцький ІТ-кластер співпрацюватиме з ЛНТУ

28 січня 2020, 19:24
0
0
Сподобалось?
0

22 січня засновник Луцького ІТ-кластеру Віктор Левандовський та ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук підписали меморандум про співпрацю.

Меморандум про співпрацю передбачає координацію зусиль вишу та провідних ІТ-компаній InternetDevels та ideil., які є засновниками ЛІТаК, для розвитку IT-освіти на Волині та поліпшення якості підготовки ІТ-фахівців, дає шанс забезпечити потреби ІТ-галузі міста та регіону у висококваліфікованих фахівцях відповідних спеціальностей з одночасним досягненням найвищих стандартів сучасної освіти.

Співпраця між університетом та ІТ-кластером планується за низкою програм, основною з яких є EDU-UP. Цей проект ЛІТАКа спрямований на актуалізацію навчальних програм у вишах та має на меті забезпечити кількісне та якісне зростання рівня підготовки випускників ІТ спеціальностей.

На першому етапі планується залучення ІТ-фахівців для читання лекцій щодо сучасних трендів в ІТ-сфері та вузькоспеціалізованих занять на професійну тематику.

Окрім того, рамках проекту “НІТ: Ні ІТ!” студенти та викладачі ЛНТУ 21 січня завітали на ознайомчу екскурсію на компанію ideil.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися