У Луцьку вантажівка збила жінку: розшукують свідків аварії
Волинь

У Луцьку вантажівка збила жінку: розшукують свідків аварії

31 січня 2020, 16:12
0
0
Сподобалось?
0

29 січня у Луцьку по вулиці Ківерцівській вантажівка збила жінку. У поліції сказали, що потерпіла переходила дорогу у невстановленому для цього місці. Рідні кажуть, що це неправдива інформація і розшукують свідків аварії.

Про це у Фейсбуку написала донька постраждалої.

Постраждала – Тетяна Запорожець, працівниця заводу "Мотор". Аварія сталася 29 січня у проміжку між 18:30-18:50 на перехресті вулиць Ківерцівської-Героїв Упа (Вишкiв). Донька запевняє, що пані Тетяна переходила дорогу пішохідним переходом на дозволений знак світлофору.

"Тільки зрозумійте, вона не дійшла всього лише 200 м до свого будинку та отримала тілесні ушкодження у вигляді забою головного мозку, перелому потиличної кістки черепу, вивиху правої нижньої кінцівки. На жаль, наслідком ДТП в неї була втрата свідомості та втрата пам'яті", – зазначила дівчина.

"Хто був випадковим свідком зазначеного ДТП або має записи на відеореєстраторах скоєння наїзду, розташувань вантажівки та тіла на проїжджій частині, не будьте байдужими, просто подзвоніть або надішліть фото чи відео (Viber, WhatsApp) на номери 068-78-68-980, 050-26-12-979", – просить донька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися