«Відмили» 37 мільйонів: через неякісно зроблену дорогу на Волині відкрили кримінал
Волинь

«Відмили» 37 мільйонів: через неякісно зроблену дорогу на Волині відкрили кримінал

6 лютого 2020, 15:35
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці з'ясують, скільки бюджетних коштів розтратили на ремонті доріг у Володимир-Волинському районі.

Прокуратура зареєструвала кримінальне провадження про розтрату бюджетних коштів і зловживання, вчинені посадовцями Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації, а також службовцями органів місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання під час ремонту доріг місцевого значення у Володимир-Волинському районі у 2019. Про це повідомляє пресслужба прокуратура Волині.

Вартість ремонтних робіт перевищувала 37 мільйонів гривень. Проте якість доріг не витримує жодної критики – дорожнє полотно почало псуватися одразу після ремонту, викликаючи нарікання жителів навколишніх сіл. Крім того з'ясували, що роботи не виконані в повному обсязі, хоча кошти за них сплатили.

У ході проведення огляду доріг та перевірки документації встановлено невідповідність якості виконаних робіт, а також розбіжності в об’ємах виконаних робіт з об’ємами, зазначеними у довідці про вартість будівельних робіт та витрат, і акті приймання виконаних робіт.

Відомості про внесення недостовірної інформації до офіційних документів задля розтрати бюджетних коштів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Володимир-Волинська місцева прокуратури.

Триває досудове розслідування, яке має на меті з’ясувати, хто причетний до вчинення цих незаконних дій та скільки бюджетних коштів розтратили учасники оборудки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися