Директор волинської фірми «відмив» 6,2 мільйона на будівництві казарм
Волинь

Директор волинської фірми «відмив» 6,2 мільйона на будівництві казарм

8 лютого 2020, 14:06
2
0
Сподобалось?
0

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру директору одного з підприємств Волинської області, який, користуючись своїм службовим становищем, привласнив бюджетні кошти.

Про це інформує пресслужба ДБР.

Встановлено, що директор підприємства, яке виконувало будівельні роботи на замовлення Західного територіально квартирно-експлуатаційного управління, вносив недостовірні відомості до актів приймання виконаних будівельних робіт та заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах на загальну суму в понад понад 6,2 мільйони гривень.

Підрядник умисно завищував обсяги виконаних робіт та використаних матеріалів під час зведення трьох будівель казарм поліпшеного планування, призначених для потреб військовослужбовців ЗСУ у Волинській області. Будівельні роботи на військових об'єктах проводились з порушенням проектної документації, зокрема, в замін щебню фактично використовувались шлакові відходи, товщина фундаменту та стяжок - зменшені, належна гідроізоляція конструкцій - не здійснювалась.

Наразі слідство встановлює також факти причетності військових службових осіб до розтрати бюджетних коштів, призначених для будівництва військових об’єктів.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Алекс
    Алекс

    Новина! "Якась фірма...Якийсь директор...Якусь суму вкрав....!" Ви або давайте назву фірми і директора, або не висмоктуйте хрінь з пальця

    8 лютого 2020, 17:59
    Відповісти
  • Віталій
    Віталій

    Чувак, ти придурок? Там посилання на ДБР є. Туди домахуйся. https://dbr.gov.ua/news/zavolodinnya-62-mln-grn-na-budivnictvi-kazarm-dbr-povidomilo-pro-pidozru-kerivniku-pidpriemstva-pidryadnika?fbclid=IwAR0VYcMiJMpXBynCn7XzYOWmU_BZRpKRKucBE940ORFC69yla8VwS8yu-uQ

    8 лютого 2020, 19:36
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися