Волинські поліцейські вирушили в зону ООС
Волинь

Волинські поліцейські вирушили в зону ООС

10 лютого 2020, 19:35
0
0
Сподобалось?
0

Бійці легендарної роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь» замінять колег, котрі понад два місяці забезпечують публічну безпеку та порядок на території Донецької області.

Про це повідомляє поліція Волині.

За традицією провести правоохоронців у відрядження в зону ООС прийшли керівництво поліції області, рідні, друзі та колеги. З промовою виступила заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Наталія Пасічник. Вона висловила впевненість, що поліцейські з честю та гідністю виконають професійний обов’язок, побажала їм швидкого та в доброму здоров’ї повернення додому.

Нагадаємо, добровольчу роту патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» створили в червні 2014 року. Підрозділ пройшов бої за Іловайськ та Вуглегірськ. Мужність і відвагу його бійців під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначили державними нагородами. Волинські телевізійники зняли фільм, присвячений бійцям спецпідрозділу «Світязь»: дорога болю і слави», який у 2016 році здобув найвищу нагороду, гран-прі, на міжнародному мистецькому фестивалі в Польщі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися