Луцьких школярів та студентів вчать, як відрізнити фейки від правди
Волинь

Луцьких школярів та студентів вчать, як відрізнити фейки від правди

11 лютого 2020, 14:13
0
0
Сподобалось?
0

Для студентів факультету історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського нацуніверситету імені Лесі Українки прочитали лекцію на тему "Обережно, фейк! Як відрізнити недостовірну інформацію у ЗМІ та соцмережах".

Лекція відбулася 10 лютого.

Цей захід став дебютним у рамках нового проекту "IT is True" від Луцького ІТ-кластеру. Лекцію для студентів прочитала головний редактор інтернет-видання "Волинь Online" Мар'яна Метельська.

IT is True - це соціально орієнтований проект, який Луцький ІТ-кластер втілює спільно з відомими волинськими журналістами. У його рамках медійники читатимуть у школах та вишах лекції на тему "Обережно, фейк! Як відрізнити недостовірну інформацію у ЗМІ та соціальних мережах".

Спікерами стали: Іван Савич (головний редактор ІА "Волинські Новини"), Мая Голуб (регіональний представник Інституту масової інформації), Юрій Ричук (головний редактор інтернет-видання "Перший"), Андрій Лучик (головний редактор ІА "Конкурент"), Валентина Куць (головний редактор ЦЖР "Сила правди"), Іванна Рудишин (головний редактор ІА "ВолиньPost"), Сашко Бугаєнко (журналіст 12 каналу), Антон Бугайчук (журналіст ЦЖР "Сила правди"), Мар'яна Метельська (головний редактор інтернет-видання "Волинь Online"), Ірина Баран (журналістка).

Зокрема вже заплановані лекції на факультеті філології та журналістики СНУ, школах № 1, 15,17, 27, гімназії № 4 Луцька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися