Які об'єкти цьогоріч відремонтують на Волині
Волинь

Які об'єкти цьогоріч відремонтують на Волині

13 лютого 2020, 18:34
0
0
Сподобалось?
0

Згідно карти проектів у 2020-му році у Волинській області сконцентрують увагу на будівництві 7-ми шкіл, 3-ох дитсадків, 2-х шкільних спортзалів, 7-ми приймальних відділень лікарень та оновленні 82-х кілометрів місцевих доріг.

В рамках Національної програми «Велике будівництво» на Волині планують провести інфраструктурну модернізацію закладів освіти, лікарняних закладів, спортзалів, покращити дорожнє покриття, яке веде до цих об’єктів. План розвитку області днями представили на засіданні Кабінету Міністрів України, повідомляють у Фейсбуку Волинської ОДА.

З 1 березня, за сприятливих погодніх умов, планують розпочати термомодернізацію навчально-виховного комплексу «Маневицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 гімназія імені А.П.Бринського», капітальний ремонт фасаду будівлі опорного навчального закладу «Люблинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Люблинецької селищної ради Волинської області» Ковельського району, нове будівництво учбових приміщень в комунальному опорному закладі «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» Турійського району. Ці три об’єкти мають завершити до кінця поточного року.

Ще чотири перехідні проекти, які реалізовуватимуться впродовж року – будівництво ЗОШ в с.Башлики Ківерцівського району, реконструкція школи у селі Піща Щацього району та нове будівництво загальноосвітніх шкіл в селах Стобихівка Камінь-Каширського району та Головно Любомльського району, планують ввести в експлуатацію у 2021 році.

Програмою «Велике будівництво» передбачено закінчення будівництва дошкільного навчального закладу у селі Дачне Ківерцівського району та нового будівництва дитсадка на 105 місць у селі Крупа Луцького району,

Реконструкцію НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок села Жиричі».

В рамках розбудови спортивної інфраструктури Волині до початку нового навчального року планують здати в експлуатацію спортивний зал, їдальню та класні кімнати Гірківської ЗОШ Любешівського району та завершити реконструкцію НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу села Вербка Дубівської сільради» з добудовою спортивного залу, їдальні та новим будівництвом котельні у селі Вербка Ковельського району.

Усі ці проекти реалізовуватимуться завдяки співфінансуванню Державним фондом регіонального розвитку та місцевими бюджетами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися