Ексректор СНУ повернув незаконно привласнені 6 елітних авто
Волинь

Ексректор СНУ повернув незаконно привласнені 6 елітних авто

14 лютого 2020, 18:06
0
0
Сподобалось?
0

Колишній ректор СНУ імені Лесі Українки повернув шість автівок, що належать Фонду розвитку СНУ.

Про це Анатолій Цьось розповів у ефірі програми “Актуально” на 12 каналі.

Зазначимо, відповідно до реєстрів МВС, за кошти фонду було придбано і зареєстровано кілька автомобілів. З’ясувалося, що елітний позашляховик Mercedes-Benz GL 350 2013 року випуску, яким пересувався колишній ректор вишу та його родина – це власність університету. Також на балансі фонду перебували два седани Volkswagen Passat, люксовий Volkswagen Multivan, та два буси Mercedes Sprinter.

Тодішній керівник університету після складання повноважень нібито хотів привласнити дороговартісні автомобілі на декілька мільйонів гривень. Проте, після відкриття кримінальної справи з цього приводу, автівки повернули до законного власника.

Анатолій Цьось розповів, що знав, що такі машини існують, але навіть не мав уявлення про масштаби автопарку.

“Коли я почав працювати і вникати в усі напрямки роботи, в тому числі і в матеріальне забезпечення, то я не дорахувався тих машин, які мали б бути в університеті. Тоді ми провели засідання засновників фонду і обрали новий склад наглядової ради і нового голову. Після цього постало питання інвентаризації майна фонду. І стало відомо про всі ті машини, які зареєстровані на фонд”, – повідомив ректор СНУ.

Зараз п’ять автомобілів стоять на стоянці поряд з університетом, шоста – на станції технічного обслуговування. Анатолій Цьось сказав, що офіційний технічний огляд всіх автівок – у найближчих планах.

Нагадаємо, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Ігор Коцан після складання повноважень ректора привласнив 6 дороговартісних автомобілів на декілька мільйонів гривень. Серед них і люксовий позашляховик Mercedes GL-класу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися