У Луцьку 2-річна дівчинка сама лежить в лікарні, бо мама гуляє
Волинь

У Луцьку 2-річна дівчинка сама лежить в лікарні, бо мама гуляє

17 лютого 2020, 13:11
0
-4
Сподобалось?
-4

У палаті 2-річної Даринки гамірно – увесь день до дівчинки приходять небайдужі лучани, які приносять їй іграшки, одяг, їжу та інші необхідні речі. Попросила про допомогу для цієї знедоленої дитини у Фейсбуку лучанка Марія Сахнюк. Її допис зворушив багатьох. Сама жінка каже, не могла залишитись байдужою, адже має чотирьох діточок. От тільки самій матері Дарини, схоже, такий материнський інстинкт не знайомий.

Декілька тижнів тому дівчинку знайшли покинутою на холоді на одній із вулиць у Луцьку. Тоді життя дитини рятували у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні. Коли її стан покращився, 11 лютого дитину - з діагнозом переохолодження та ацетонемічний синдром, направили у Луцьку центральну районну лікарню, що у Липинах. За цей час мати ні разу не відвідала свою кровинку.

Як розповіла кореспонденту «Вісника» медсестра, Даринка уже двічі лікувалася у них. Одного разу лежала із бабусею, а згодом – із мамою. Каже, у жінки є ще маленькі діти, а сама вона зловживає алкоголем. У лікарню до горе-матері уже навідувалася опікунська рада. Тоді вона клялась, що буде дивитися за дитиною. 

Такі випадки, розповідає медсестра, коли мати забуває про свої обов’язки через алкоголь, непоодинокі. Проходить декілька тижнів і в котре до лікарні потрапляють малята, залишені напризволяще, згодом їх відправляють у дитячий будинок. Каже, що така ж участь чекає і Даринку, якщо невдовзі не прийде горе-мати, яку ще не позбавили батьківських прав.

Жінки, які прийшли відвідати дівчинку, кажуть, що вона дуже розумна. Даринка і справді жвава, охоче розмовляє, грається іграшками та з іншими дітьми. Розповідає малеча навіть про свою маму, на запитання: «Де вона?» Дівчинка відповідає: «Гуляє».

Медсестри кажуть, увесь день до Даринки приходять небайдужі лучани та просять поки що нічого більше не приносити, адже у дівчинки зараз усього вистачає, єдине чого їй справді бракує – це материнської любові та уваги…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися