Волинський гінеколог безкоштовно прооперував онкохвору жінку
Волинь

Волинський гінеколог безкоштовно прооперував онкохвору жінку

21 лютого 2020, 15:16
0
0
Сподобалось?
0

21 лютого у центрі репродуктивної медицини "Боголюби" волинський гінеколог Вадим Петровський безкоштовно прооперував онкохвору жительку Рівненської області Наталію Лашту.

Про це повідомила у Фейсбуку співзасновниця ГО «Афіна. Жінки проти раку» Вікторія Романюк.

«Так от, сьогодні зроблено першу безкоштовну операцію. І першою пацієнткою стала учасниця нашої спільноти Афіна. Жінки проти раку! Дякуємо вам, лікарю, від усієї нашої Афіни!

А Наталці - здоров'я та швидкої реабілітації! Ну а ми сподіваємось, що колись лікування буде доступним для усіх пацієнтів. Саме на це і спрямована наша діяльність. Кожна людина має право отримати якісне лікування у гарних умовах», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, директор, головний лікар медичного центру «Боголюби» Вадим Петровський пообіцяв проводити безкоштовне оперативне лікування двох пацієнток у місяць.

"Якщо Вам поставили діагноз: рак тіла матки, рак ендометрія, рак шийки матки, рак вульви та й просто будь-гінекологічної болячки і Ви в розпачі в силу матеріального фактора, будь ласка знайте, що кожен місяць ми беремо 2 пацієнтів обстежуємо і оперуємо їх абсолютно безкоштовно!" - зазначає Вадим Петровський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися