Спільний з
Волинь

ФК «Волинь» продовжує підготовку до сезону у Туреччині

23 лютого 2020, 10:33
0
0
Сподобалось?
0

Днями футбольний клуб «Волинь» чартерним рейсом разом, який луцька команда ділила із першоліговим ФК «Агробізнес», відбув на другий тренувальний збір до турецького Белека. Нагадаємо, перший етап підготовки проходив у Луцьку. Також «Волинь» здійснила кілька поїздок на товариські матчі. Так, у Києві «хрестоносці» розійшлися миром з молодіжкою столичного «Динамо» (0:0) і поступилися донецькому «Шахтарю» 0:2, у Житомирі підопічні Андрія Тлумака мінімально обіграли «Полісся» (1:0), також встигли перетнутися з рівненським «Вересом» (1:1). Перед відбуттям на турецький берег лучани підписали контракт зі ще одним новачком – українським півзахисником Джемалем Кизилатешем, до речі, турецького походження.

До Белека у складі «Волині» вирушили воротарі Віталій Неділько, Владислав Леванідов, Дмитро Харченко; захисники Сергій Сімінін, Тарас Михалик, Валерій Болденков, Віталій Приндета, Іван Цюпа, Анатолій Ульянов, Олександр Мартинюк; півзахисники Денис Кожанов, Джемаль Кизилатеш, Сіаваш Хагназарі, Ярослав Конкольняк, Ростислав Волошинович, Амбросій Чачуа, Василь Курко, Олександр Климець, Артур Рябов; нападники Станіслав Куліш, Ігор Карпенко, Богдан Кобзар, Хамза Гарсієв. Також, як зазгачають у прес-службі луцького клкубу, з командою у Туреччині працюватимуть потенційні новачки.

У Белеку у «хрестоносців» заплановані спаринги з серйозними суперниками. 25 лютого «Волинь» зіграє проти данської команди «Орхус Фремед», 29 лютого – контрольний поєдинок із мінським «Динамо», 7 березня – зі «Славією» з Мозиря, 11 березня – зі львівським «Рухом». «Розшукують» ще суперника на 3 березня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися