У Луцькому зоопарку можуть поселити тварин з Національного цирку України
Волинь

У Луцькому зоопарку можуть поселити тварин з Національного цирку України

25 лютого 2020, 10:38
0
0
Сподобалось?
0

До переліку закладів, що можуть прийняти на утримування тварин, які перебувають на балансі Національного цирку України, включили Луцький зоопарк.

Про це передає УНН.

Робоча групп з вироблення пропозицій стосовно вирішення проблемних питань, пов’язаних з передачею тварин, які перебувають на балансі державних циркових підприємств, до установ природно-заповідного фонду, реабілітаційних центрів, притулків тощо провела попередню роботу з формування переліку закладів, що можуть прийняти на утримання тварин, які перебувають на балансі Національного цирку України.

"Станом на сьогодні до такого списку включені зоологічні парки (Київський, Рівненський та Луцький), Фельдман Еко-Парк, парк природи "Беремицьке" та реабілітаційні центри Міжнародного фонду "FOUR PAWS International". В цілому мова йде про всіх тварин, які перебувають на балансі Національного цирку України (96 тварин - ред.)", - йдеться у відповіді.

Також зазначається, що 23 січня 2020 року було підписано Меморандум про співпрацю між міністерством, ДП "Національний цирк України" та громадською організацією, метою якого є консолідація зусиль, спрямованих на гуманізацію в Україні розважальної діяльності з використанням тварин, необхідність захисту тварин від жорстокого поводження, захист їхніх природних прав та створення належних умов їхнього утримання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися