Школярам з Луцького району влаштували екскурсію на ІТ-компанію
Волинь

Школярам з Луцького району влаштували екскурсію на ІТ-компанію

25 лютого 2020, 18:42
0
0
Сподобалось?
0

Переможці олімпіад з інформатики та інформаційних технологій з Луцького району завітали з екскурсією на ІТ-компанію ideil.

Про це повідомляє виконавча дирекція Луцького ІТ-кластеру (LITaC).

У рамках проєкту “Привіт, ІТ!”, який втілює Луцький ІТ-кластер, відбувся ще один захід. На компанію іdeil. завітали переможці олімпіад з інформатики та інформаційних технологій із Луцького району, зокрема з сіл Піддубці, Підгайці та Боратин.

Цей проєкт Луцького ІТ-кластеру передбачає цикл візитів студентів та школярів на провідні ІТ-компанії Луцька. 

Важливо, аби молодь дізналася про технології, які використовують підприємства ІТ-галузі, працевлаштування та кар’єрний ріст в компаніях.

З учнями зустрілася проєктменеджерка компанії іdeil. Катерина Давидюк. Гостям показали умови, в яких працюють фахівці компанії. А це сучасний робочий простір, орієнтований на створення комфортних умов для працівників. Також Катерина Давидюк розповіла про роботу компанії та технології, які вона використовує, реалізовані проекти.

Вона розказала про вміння та навички, які потрібні майбутнім програмістам, зокрема наголосила на потребі розвитку soft skills у ІТ-фахівців.

Детальніше із запланованими заходами можна ознайомитися у календарі.

Для довідки: Луцький ІТ-кластер об’єднує компанії, організації, структури та спеціалістів сфери інформаційних технологій у Луцьку, які інтеграційно взаємодіють між собою. Основна місія ІТ-кластера - освітні та навчальні програми для студентів та учнів, популяризація галузі ІТ.

 

Про LITaC


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися