На посаду голови Старовижівської РДА – ще один кандидат від «Слуги народу»
Волинь

На посаду голови Старовижівської РДА – ще один кандидат від «Слуги народу»

3 березня 2020, 13:09
0
0
Сподобалось?
0

На посаду голови Старовижівської РДА – ще один кандидат.

Про це свідчить подана ним декларація претендента на посаду голови райдержадміністрації, - передає ІА ВолиньPost.

Місірук Олег Миколайович народився 28 травня 1984 року в місті Луцьку, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, вивчав правознавство у Національній академії внутрішніх справ та історію у СНУ імені Лесі Українки. Працював менеджером із зв'язків з громадськістю у Mitsubishi Motors, згодом – керівником СТО у Renault. Мав досвід роботи народним засідателем та присяжним Луцького міськрайонного суду Волинської області та в службі інкасації у ПриватБанку. Наразі – власник СЕС. Проживає у селі Яревище Старовижівського району Волинської області, судимість відсутня.

Олег Місірук має дружину Людмилу, синів Адама та Богдана і доньку Христину. У одноосібній власності кандидата на посаду голови РДА лише сонячна електростанція – СЕС площею 300 м2. На інші пожитки Олег Місірук має право користування: на квартиру на 60,6 «квадрати», земельну ділянку площею 5 853 м2 та житловий будинок у селі Яревище Старовижівського району, що належить Ніні Місірук, а також – земельну ділянку у селі Боратин Луцького району, площею 1 200 м2, яка належить дружині – Людмилі Місірук та квартиру у Луцьку на 64,8 «квадрати», яка перебуває у спільній власності із дружиною кандидата. Відомо також, що з 17 січня 2018 року Олег Місірук орендує офіс у Польщі.

Не має кандидат на посаду голови Старовижівської РДА й власного транспортного засобу, однак у праві користування з 2013 року – легковий автомобіль Renault 2007 року випуску Миколи Місірука та з 2018-го – Mercedes 2016 року випуску, що належить іноземному громадянину.

У 2019 році Олег Місірук отримав 927 775 гривень гонорарів та інших виплат згідно з цивільно-правовим правочинами і 16 022 гривень доходу від податкової служби Краків-Сродмесьє (Zwrot z podatku). Серед грошових активів кандидата – 30 000 злотих та 4 000 доларів.

Нагадаємо
, раніше писали про те, що очолити Старовижівську РДА має намір засновник житлово-будівельного кооперативу "Рать" і ТОВ "ДП Комфордбуд" Максим Приймачук, який також був кандидатом до парламенту від "Слуги народу", але від 23-го виборчого округу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися