У Туреччині «Волинь» поки без перемог
Волинь

У Туреччині «Волинь» поки без перемог

7 березня 2020, 05:33
0
0
Сподобалось?
0

Футбольний клуб «Волинь» активно набуває ігрової практики перед весняною частиною чемпіонату. Підопічні головного тренера Анндія Тлумака провели ще три спаринги. У першому з них лучани поступилися флагману модовського футболу – «Шерифу» з Тирасполя – з рахунком 0:3.

У наступному поєдинку «хрестоносці» у більш рівній і напруженій боротьбі програли мінському «Динамо» з вищого дивізіону Білорусі.  За «Волинь» голами відзначилися новачок команди Станіслав Куліш та Денис Кожанов з пенальті. Гра завершилася з рахунком 3:2 на користь «Динамо».

Ще один матч лучани провели з першоліговим казахським «Акжайиком». У цьому протистоянні переможця виявити не вдалося. Фінальний свисток зафіксував «суху» нічию, хоча «Волинь» володіла помітною перевагою.

Загалом під час тренувальних зборів у грі лучан окреслилася проблема із реалізацією моментів. Команда Андрія Тлумака забиває дуже мало. Якщо не враховувати матч із аматорами з Ковеля, де «хрестоносці» перемогли з рахунком 5:0, у восьми інших поєдинках у доробку футболістів «Волині» всього чотири голи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися