Ремонтують аварійний дах луцького Будинку офіцерів
Волинь

Ремонтують аварійний дах луцького Будинку офіцерів

13 березня 2020, 17:25
1
0
Сподобалось?
0

У Луцьку почали ремонтувати найпроблемнішу ділянку Будинку офіцерів.

Про це у Фейсбуку повідомляє очільник відділу охорони культурної спадщини департаменту культури Луцької міської ради Олександр Котис.

"Дякую Луцькому національному технічному університету, що взялися до найпроблемнішої вологої ділянки Рільничого банку (Будинок офіцерів) 1928-1930! У переході між головним корпусом і правим флігелем замінюють дах. Треба сподіватися, це унеможливить подальше намокання цієї частини споруди", - написав Котис.

За словами посадовця, тепер треба звернути увагу і на ринвову систему головного фасаду - звідкись там ще затікає вода і в результаті руйнує цеглу. Олександр Котис наголосив, що ці заходи не відміняють потребу у реставрації споруди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • чом чом в ЛВПУ чом
    чом чом в ЛВПУ чом

    Чому черговий тимчасовий училищний директор в упряжці з управлінням О і Н покривають мільйонні афери училищних злодіїв? Чому так довго "звільняли" їх з займаних посад? Чому не ставиться питання про повернення училищу краденого? Чому кришуються нижчі за рангом училищні злодюжки? Чому не допускаються в училище незапрограмовані на закритття афер слідчі? Чому директор з управлінням горять бажанням "сховати кінці в воду"? Чому робиться все можливе і неможливе, щоб злодійство вийшло "сухим з води"? Чому до сьогоднішнього дня управлінські та училищні екс-знаменитості продовжують закривати свої афери і ніяк не можуть зконцентруватись на "заслуженому" відпочинку? Чому "відловлюють" (як будь-то випадково), назначають зустрічі, впрошують, ..... деяких людей? Чому підтримують тісний зв*язок з училищними ділками? Чому....? Чому....? Чому? - Відповідь одна: всі, кого стосується "Чому?" - по вуха загрузли в КОРУПЦІЇ. А яка думка з цього приводу нового начальника управління О і Н Волинської ОДА???, нової влади???, нових правоохоронців???

    14 березня 2020, 00:54
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися