У Луцьку встановлять «розумні» зупинки та електронні табло
Волинь

У Луцьку встановлять «розумні» зупинки та електронні табло

14 березня 2020, 17:07
0
0
Сподобалось?
0

До 15 липня у Луцьку планують облаштувати 9 нових «розумних» зупинок громадського транспорту та 22 електронних табло. На закупівлю та встановлення «розумних» зупинок у місті Луцьку витратять до 3,66 мільйона гривень.

Для закупівлі необхідного обладнання виконавчий комітет Луцької міської ради 13 березня оголосив відкриті торги. Тендерну документацію прийматимуть до 28 березня, а 30 березня, своєю чергою, має розпочатися аукціон, -  повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуку.

Очікувана вартість закупівлі становить 3,66 мільйона гривень.

За ці кошти заплановано придбати устаткування, необхідне для облаштування дев’яти «розумних» зупинок громадського транспорту двох типів.

Передбачено, що зупинки матимуть скляні стіни із захисною прозорою бронеплівкою, дерев’яні лавки, електронні табло для відображення часу прибуття громадського транспорту, табло типу «Сітілайт» з інформаційною двосторонньою панеллю, панель USB-роз’ємів для зарядки гаджетів, табло-вказівник, комплект сміттєвих урн для роздільного збору сміття (пластик/метал, скло та інше), комплект відеоспостереження, сонячні панелі, внутрішнє освітлення тощо.

Зупинки мають облаштувати до 15 липня поточного року. Після проведення монтажу та встановлення конструкції підрядник муситиме провести відновлення твердого покриття асфальтобетонною сумішшю або бруківкою відповідно до наявного покриття.

Окрім того, міська рада оголосила ще тендер на встановлення 22 «розумних» табло, очікуваною вартістю 3,3 мільйона гривень.

«Розумні» табло теж планують облаштувати до 15 липня цього року.

У майбутньому такі зупинки облаштують біля РЦ «Промінь» (дві зупинки), а також на зупинках громадського транспорту «Департамент соціальної політики», «Медколедж», «Драмтеатр», «ЦУМ», «Київський майдан», «Школа №5» та «Вулиця Електроапаратна».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися