Луцьк переходить на повний карантин, – Палиця
Волинь

Луцьк переходить на повний карантин, – Палиця

16 березня 2020, 10:23
2
1
Сподобалось?
1

У Луцьку запровадять повний карантин.

Про це повідомив нардеп Ігор Палиця на сторінці у Фейсбуку.

"Завтра місто Луцьк переходить на повний карантин та зменшення податкового навантаження на бізнес. Також буде звернення міськради з проханням припинити масові богослужіння в храмах. Такі заходи терміново потрібні по всій країні, з обов’язковим зменшенням податкового навантаження на підприємців та бізнес, який із-за карантина понесе прямі збитки. Часу обмаль!", - йдеться у дописі.

16 березня у Луцьку скличуть позачергову сесію міської ради.

Як повідомив радник в.о. Луцького міського голови Ігор Поліщук, на сесії будуть розглядати питання щодо протидії поширенню коронавірусу.

1. Виділення 5 мільйонів гривень для придбання апаратів штучної вентиляції легень, тестів, засобів захисту, засобів санації (до пошуку та замовлення вищевказаного приступили ще в п‘ятницю) та ін., а також надання повноважень виконкому оперативно розпоряджатися коштами резервного фонду в розмірі ще 5 млн грн на заходи з боротьби з коронавірусом.

2. Закриття на карантин закладів громадського харчування, ринків, закладів торгівлі, усіх спортзалів, торгово-розважальних центрів, крім продуктових магазинів, аптек та заправок.

"Бізнес буде зазнавати збитків, але ми будемо шукати варіанти запровадження податкових канікул по податку на землю та податку на нерухомість на час вимушеного припинення роботи під час карантину та разом з бізнесом шукати інші варіанти компенсацій й мінімізації збитків", - зазначає він у повідомленні.





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Марія
    Марія

    А голова осбб Арцеулова 16 організовує суботник))) це після того, як деякі мешканці попросили Її скасувати тез працівницю помити в під’їзді з дезрозчинами

    18 березня 2020, 18:41
    Відповісти
    • Марія
      Марія

      Редагую: скерувати техпрацівницю

      18 березня 2020, 18:42
      Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися