На Волині шахтарі знову блокують трасу
Волинь

На Волині шахтарі знову блокують трасу

16 березня 2020, 12:10
0
0
Сподобалось?
0

Від ранку 16-го березня у Нововолинську на трасі Р-15, поблизу Епіцентру, шахтарі безперервно ходять на пішохідному переході, таким чином блокуючи рух автомобілів. Вимагають звільнення гендиректора "Волиньвугілля".

Про це інформує Буг.

Мирну протестну акцію, в якій бере участь близько 50 осіб, назвали безстроковою. Напередоні надіслали повідомлення в поліцію, голові Волинської ОДА та меру Нововолинська, попередивши про свої наміри.

Вимоги: отримання від Міністерства енергетики та захисту довкілля наказу про звільнення т.в.о. генерального директора ДП «Волиньвугілля» Володимира Юрківа та відновлення порушених прав шахтарів.

Нагадуємо, 10-го березня шахтарі зібралися у будівлі ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську на акцію протесту. Гірники емоційно розмовляли з т.в.о. генерального директора вугільного підприємства Юрківом, вимагали його звільнення, хорошого обладнання і зарплат.

По закінченні Юрків написав заяву на звільнення і, за його словами відправив, її електронною адресою в Міністерство.

Дотримання правопорядку на місці акції протесту забезпечують правоохоронці. Поліцейські зупиняють автомобілі та пропонують їм рухатися в об’їзд місця, де триває мітинг.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися