Волиняни не можуть повернутися з Індії додому
Волинь

Волиняни не можуть повернутися з Індії додому

19 березня 2020, 17:22
0
0
Сподобалось?
0

Понад 80 українців-паломників не можуть повернутися з Індії через заборону авіаперевезень.

Про це Суспільному розповів лучанин Валерій Самолюк. 

Керівник волинської групи туристів, який зараз перебуває в індійському місті Вріндаван, каже, що восьмеро волинян мали квитки до Києва на 25-те березня, але змушені залишитись за кордоном на довше.

З керівником волинської групи туристів Суспільному вдалось поспілкуватися відеодзвінком.

Валерій Самолюк розповів, що декілька днів українці не можуть зв’язатися з українським консульством в Індії.

 "Зараз на даний момент іде спілкування лише з українськими авіалініями, які відкрили можливість прямого зв’язку без плати за роумінг, тобто ми маємо можливість дзвонити в Україну і давати свої дані саме міжнародним авіалініям України. Всі інші організації, консульство і державні органи, які обіцяли, як реєстрацію українців, поки що вони ніяк не відповіли на реєстрацію на сайті ДРУГ. Перебування в Індії не компенсовується, вчора ввечері була відома дата, що нам нібито переносять виліт з 25-го на 5-те число, але сьогодні ця дата не підтвердилась і ми буквально кожної години чекаємо новин", - каже керівник волинської групи туристів Валерій Самолюк.

Усі члени групи, серед яких шестеро лучан і двоє жителів Ковеля, почуваються добре, каже керівник групи. Волиняни, говорить, постійно очікують новин щодо можливості повернутися додому.

"Чистота підтримується, додаткові засоби захисту та профілактики вводяться, з’являються люди в масках, водиться карантин на проведення служб. А так як абсолютна більшість індусів про відвідують храми, то цей серйозний крок, який обмежує їх. Також публічні заходи я чув оголошення, що відмінилися деякі з них . Все інше працює – транспорт, літаки, аеропорти", - зазначає Валерій Самолюк.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися