«При перетині кордону збивають собі температуру, щоб їх не ізолювали», – Палиця про українців
Волинь

«При перетині кордону збивають собі температуру, щоб їх не ізолювали», – Палиця про українців

19 березня 2020, 19:10
0
-2
Сподобалось?
-2

Народний депутат України Ігор Палиця розповів, що українці навмисно збивають температуру, щоб перетнути кордон.

Про це він розповів в ефірі телеканалу Аверс.

Так, нардеп зазначив, що Україна не готова до боротьби з коронавірусом і не приймає необхідних для цього рішень. Зокрема, не проводиться відповідна інформаційна політика серед українців щодо небезпечної хвороби. Немає й відповідної соціальної реклами, а все це продовжує сприйматися на жартівливому рівні, незважаючи на важкий досвід країн Європи.

Ігор Палиця також дав поради щодо того, як варто поводити себе під час карантину. Так він зазначив, що варто не тиснути руки, не зустрічатися у великих компаніях, не обніматися. не сидіти один біля одного ближче ніж на один метр. Якщо хтось має кашель або нежить, або бачить, що піднімається температура, потрібно самоізолюватися. 

«Не звертайтеся до лікарень одразу, тому що лікарні не зможуть це опрацювати. Лікарні у стадії підготовки, щоб приймати велику кількість хворих. Тому максимально контролюйте своє здоров’я і слідкуйте за собою самі», - додав Ігор Палиця.

Також він підкреслив, що варто максимально обмежити спілкування мінімум на два тижні із родичами чи знайомими, які повернулися з-за кордону.

«Ми спілкувалися з прикордонниками. Прикордонники кажуть, що люди свідомо, заїжджаючи з температурою, приймають ліки для того, щоб при перетині кордону опустити температуру і проїжджають кордон. Самосвідомість сьогодні людей на найнижчому рівні. Ми тільки самі можемо собі допомогти», - обурився нардеп.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися