У Луцьку оштрафували продавців та підприємців, які порушували карантин
Волинь

У Луцьку оштрафували продавців та підприємців, які порушували карантин

20 березня 2020, 18:17
0
0
Сподобалось?
0

П’ять адміністративних протоколів за порушення правил карантину склали працівники Луцького міського відділу поліції на продавців та посадових осіб торговельних закладів, які недотримуються рішення міської ради.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міськради.

Окрім того, правоохоронці працюють на дитячих майданчиках, де проводять роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог карантину.

Інформацію про карантинні заходи озвучували й рятувальники. Містом курсував службовий автомобіль Державної служби України з надзвичайних ситуацій та озвучував інформацію про необхідність залишатися вдома під час карантину.

Патрулюють містом й інспектори департаменту муніципальної варти. Вони перевіряють чи всі заклади, які повинні бути зачинені на період карантину, дотримуються інструкцій. Раз-по-раз виявляють порушників, які змінюють вивіски на магазинах під продуктові та продовжують працювати.

У свою чергу, начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін повідомив, що загалом в Україні лабораторно підтверджено 26 випадків захворювання на COVID-19, з яких - 3 летальні. В Луцьку коронавірусу немає. Чотири особи з підозрою знаходяться у Волинській обласній інфекційній лікарні, очікуючи результатів з Києва.

Тим часом питання довозу працівників медичних закладів на роботу вирішено сповна. До цього процесу залучено 48 автобусів. Планують також долучити тролейбуси.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися