У Луцьку власник викраденого авто обіцяє 70 тисяч за допомогу в його пошуку
Волинь

У Луцьку власник викраденого авто обіцяє 70 тисяч за допомогу в його пошуку

22 березня 2020, 19:56
0
0
Сподобалось?
0

Власник автомобіля Nissan Rogue, якого викрали в ніч на 28 лютого з одного з дворів Луцька, обіцяє 70 тисяч гривень винагороди за інформацію, яка допоможе знайти автомобіль.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

«Скоріш за все, авто знаходиться «на відстої» – можливо, в непримітній місцині; можливо, сховане у когось в дворі. А можливо навіть – у сусідньому з Вашим гаражі. Я пропоную винагороду у 70 тисяч гривень тому, хто повідомить про місцезнаходження цього авто у поліцію, якщо ця інформація допоможе у пошуку.

Бачили це авто? Знаєте, де воно? Бачили підозріле авто на стоянці, в лісі, біля будинку? Телефонуйте 102 і повідомляйте.

На фото наведені деякі ознаки, які допоможуть впізнати саме це авто. Головна ознака – це VIN-код, який можна побачити через віконце на лобовому склі. Не потрібно повідомляти про всі схожі автомобілі!

Умови отримання винагороди: не потрібно писати мені в Messenger або просити мій номер телефону в коментарях. Такі повідомлення я буду ігнорувати.

Якщо маєте інформацію – телефонуйте 102. Можете мені написати в Messenger після дзвінка в поліцію, особу заявника я перевірю і виплачу гроші після того, як авто буде знайдено», – зазначає чоловік.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися