Волиняни висадили алею вишень
Волинь

Волиняни висадили алею вишень

27 березня 2020, 14:06
1
0
Сподобалось?
0

У Вишневі працівники сільської ради висадили на території майбутнього парку 12 молодих саджанців вишні, яка є незмінним символом села ось уже п’ять століть поспіль. 

До ініціативи долучились й інші активні жителі громади, -  йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

Ідея висадити вишневу алею на території майбутнього парку народилась ще на початку планування території під майбутню рекреаційну зону.

Однак, загальнонаціональний карантин позбавив можливість провести захід масштабно. 

“Саме в такий спосіб ми не лише покращили екологічну ситуацію, але і символічно «закопали вірус разом з його короною» глибоко в землю. Нехай продовжується життя у вишневому цвіті та плодах, а  легені мешканців Вишнева дихають свіжим повітрям. Сподіваємось, що подібні ініціативи стануть хорошим прикладом для інших”, – йдеться на сайті громади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • пора садити
    пора садити

    Організована злочинна група яку вже четвертий рік в ЛВПУ очолює романюк в.в. К* вчиняє все більше і більше злочинів і думає що все це зійде з рук, як зазвичай. Зараз важливо привернути максимальну увагу. Надія на резонанс і розголос. Громадськість і центральна влада повинні вникнути в ситуацію. Всі події будуть перекладені і відправлені міжнародним правозахисним організаціям і в міждержавні інстанції ... за КК України в училищі засудженні вже два директори , один з засуджених на даний час в команді К * подіпьників Детальніше див. на сайті Батов Г Ф : у Волинських новинах * Що думають Луцькі педагоги про реформи в освіті .* відомий лідер 8 Грудня 2019 ************************************************************************************ 18 педагогічних працівників нагороджені нагрудним знаком «Відмінник освіти України»: Батов Г.Ф., Касянчук М.В., Овсянніков В.М., Жарікова І.В., Кошинська М.І., Андріюк О.Г., Моклиця В.Й., Свирида М.А., Пилипюк В.П., Гущик В.А., Ситник С.А., Сохацька Т.В., Леснік Н.М., Максимчук С.П., Ничипорук М.Я., Бондзюк А.Х., Мазур С.П., Максимчук О.І. --------------------------------------- Хочеться відмітити в Луцькому ВПУ дуже якісний склад працівнинів ! Очолює список вімічений Знаком якості від ОіН ...* засуджений за ст. 183 КК України - БАТОВ ГЕННАДІЙ ФЕДОРОВИЧ ! ! !

    27 березня 2020, 20:20
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися