На Волині призначили очільників двох медустанов
Волинь

На Волині призначили очільників двох медустанов

2 квітня 2020, 15:07
0
0
Сподобалось?
0

У Володимирі-Волинському призначили керівників комунальних підприємств “Володимир-Волинська стоматологічна поліклініка” та “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання”.

Про це йдеться на сайті мерії.

Генеральним директором КП “Володимир-Волинська стоматологічна поліклініка” став Роман Олександрович Нестеряк. Новопризначений директор пройшов конкурсний відбір відповідно до чинного законодавства та був рекомендований конкурсною комісією на зайняття посади.

Тимчасовим виконувачем обов’язків директора КП “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання” призначили Тетяну Петрівну Ващук. Вона до цього обіймала посаду начальника відділу з питань з питань охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради. Попередній тимчасовий виконувач обов’язків директора медустанови після тривалого перебування на лікарняному подав заяву про звільнення з посади у зв’язку зі станом здоров’я.

Довідково:

Роман Нестеряк здобував освіту в ЗОШ №5 імені Анатолія Кореневського, закінчив ТзОВ Львівський медичний інститут, де здобув кваліфікацію лікар-стоматолог. У 2010-2012 рр проходив інтернатуру на базі стоматологічної поліклініки Володимир-Волинського ТМО. З 2013 по 2017 рік працював на посаді лікаря-стоматолога у приватному стоматологічному кабінеті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися