На Волині медики заразились коронавірусом під час розтину померлого
Волинь

На Волині медики заразились коронавірусом під час розтину померлого

4 квітня 2020, 11:36
0
-1
Сподобалось?
-1

Лікар і медична сестра, які робили розтин хворого на коронавірус волинського лікаря-гінеколога, отримали позитивні результати тесту на COVID-19. Результати ще однієї медсестри очікують.

Про це в повідомив директор Волинського обласного патологоанатомічного бюро Володимир Онищук, - передає ІА Волинські новини.

Він наголосив, що медикам провели тестування відразу після завершення процедури розтину. За станом на 3 квітня в лікаря і медсестри підтвердився коронавірус, результати дослідження ще однієї медсестри очікують.

Володимир Онищук наголошує, що розтин відбувався з дотриманням всіх процедур та в захисному спорядженні, адже вже тоді було відомо, що в померлого, ймовірно, є коронавірус.

З його слів, медики почувають себе задовільно, симптомів хвороби не мають, перебувають на самоізоляції. Відповідно до процедури, у всіх приміщеннях після розтину провели чистку, обробку і прибирання.

Нагадаємо
, у лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні Ореста Тимчака, який помер 29 березня в інфекційній лікарні, після смерті лабораторно підтвердили коронавірус.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися